Voor elke omgeving een Kibba connectedTM slot

Utopic R

DESi Utopic R is een slim slot dat is ontworpen voor deuren met europrofiel en/of SKG*** cilinders. Utopic R is 's werelds kleinste gemotoriseerde slimme cilinderslot met ingebouwde bluetooth. Je kunt jouw deur bijvoorbeeld volledig vergrendelen / ontgrendelen vanaf uw mobiele telefoon (Kibba). Uiteraard is deze oplossing volledig geïntegreerd binnen het Kibba platform, waardoor gebruikers zijn geregistreerd en toegangsrechten kunnen worden toegewezen.

Met zijn volledig draadloze en oplaadbare batterijstructuur kun je hem lange tijd gebruiken zonder op te laden. Het product is makkelijk zelf te installeren.

Utopic OK (On Key)

Je hoeft jouw bestaande cilinder niet te vervangen als je gebruik maakt van de ‘On Key Version’. DESi Utopic OK (On Key) is een slim slot dat geschikt is voor alle deuren met een cilinderslot. Je hoeft alleen maar je sleutel door te knippen en het Utopic smart lock (door middel van een koppelstuk) erop te monteren.

Electronic door handle

De elektronische deurklink van onze partner Uhlmann & Zacher heeft een elegant RVS-design en is tot op heden ongeëvenaard: de volledige elektronica, mechanisch systeem, voeding en LED-indicatoren bevinden zich in de handgreep zelf. Dit maakt het product extreem flexibel.

Dankzij het brede scala aan varianten biedt de elektronische deurkruk de juiste oplossing voor bijna alle soorten deuren, of het nu gaat om glazen deur, houten deur, kunststof deur, kozijndeur, vluchtdeur, brand- of rookwerende deur.

Dankzij het elegante roestvrijstalen ontwerp past het zich discreet aan, zodat het volledig past binnen de architectuur van uw omgeving.

Wall reader

Elektrische deur- en poortaandrijvingen of elektrische deuropeners kunnen bijvoorbeeld worden aangestuurd met de wandlezer (Wall Reader) van Uhlmann & Zacher. Het is klassiek ontworpen in zwart en wit en is verkrijgbaar in inbouw- en opbouwversies.

Electronic Knob Cylinder

De elektronische knopcilinder van Uhlmann & Zacher in moderne roestvrijstalen uitvoering vervangt de mechanische sluitcilinder.

Dankzij de talrijke beschikbare modellen biedt de elektronische knopcilinder de juiste oplossing voor bijna alle soorten deuren. Of het nu gaat om een glazen deur, een houten deur, een kunststof deur, een buisframedeur, een vluchtdeur, een brand- of rookwerende deur.

Er zijn ook verschillende lengtes en een grote verscheidenheid aan mechanische knoppen beschikbaar.

E-Pass Locker Lock

Het E-Pass Lock is een, door onze partner Beaumont ontwikkeld, universeel lockerslot voor langdurig gebruik. Door de verschillende montagevarianten is hij geschikt voor plaatsing op iedere locker.

Maar het E-Pass Lock is breder inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan sleutelkasten, sleutelkluizen ed. Het is natuurlijk niet voor niks dat Beaumont zich met recht specialist mag noemen op het gebied van het veilig opbergen van sleutels.

Het E-Pass Lock beschikt standaard over een cijferslot, maar is tegenwoordig ook voorzien van de Kibba intelligentie en dus toegevoegd aan het Kibba platform.

Electric Strike Door Lock

Door het zeer grote aanbod van elektrische sluitplaten is het toepassingsgebied zeer divers en kan dit type sluitplaat in deurkozijnen worden geplaatst van staal, hout, aluminium of kunststof. De meeste elektrische sluitplaten hebben een symmetrische behuizing en zijn door een kleine aanpassing zowel voor links als rechts draaiende deuren te gebruiken.

Door de juiste integratie met ons eigen Kibba PCB board maken we ook deze producten direct écht SMART en onderdeel van het Kibba platform.