Samenwerking met DESi

Samenwerking met DESi
DESi is een toonaangevend productie- en R&D-bedrijf dat zich bezighoudt met elektronische beveiligingsproducten. Het bedrijf is opgericht in het jaar 1985 (Turkse Republiek).

In 2005 is DESi, op basis van wereldwijde en lokale bevindingen, begonnen met de productie van biometrische vergrendelingssystemen. Aanvankelijk richtte DESi zich op zijn doelmarkt en analyseerde de behoeften van haar klanten goed. Met deze klantgerichte houding ontwierp DESi met veel succes passende - en betrouwbare producten. Om zijn leidende rol in de industrie te behouden, ontwikkelde DESi voortdurend betere en nieuwe producten die aansluiten bij de verder veranderende marktbehoeften.

Om opvolging te kunnen geven aan de snelle marktontwikkelingen hebben DESi en Kibba besloten samen te werken. Door de krachten te bundelen met Kibba zullen de DESi-producten (bijv. werelds kleinste gemotoriseerde Smart Lock cilinder) deel gaan uitmaken van het Kibba Connected-platform. Dit zal een toegevoegde waarde zijn voor haar hightech producten en zal het inzetgebied verder vergroten.