Kibba OEM Partner

Kibba OEM Partner
Kibba heeft de status van Microsoft OEM Partner verkregen. Hierbij treedt Kibba toe tot de Microsoft Partner Community, ook wel het meest uitgebreide en snelst groeiende partnerecosysteem binnen de Internet of Things (IoT) genoemd.

Microsoft is voor de verdere ontwikkeling van Kibba van substantieel belang. In de loop der jaren hebben we veel expertise opgebouwd met Microsoft oplossingen, in het bijzonder Microsoft Azure. Door het verstevigen van de relatie met Microsoft zal er een versnelling plaatsvinden binnen de verdere ontwikkeling van Kibba. We kijken dan ook met veel vertrouwen naar de toekomst én de mogelijkheden die geboden worden om vernieuwende toepassingen te ontwikkelen.

Binnen het Partner Programma staan de volgende onderwerpen centraal:

De kracht van samenwerken

Met de kracht van deze samenwerking kunnen Kibba en Microsoft meer bereiken. Als je lid wordt van het netwerk, word je onderdeel van een community met een gedeeld doel om meer voor relaties te kunnen bereiken.

Investeringen

De resources, programma's en tools die Microsoft biedt, helpen het Kibba-team met de ontwikkeling van innovatieve oplossingen waarmee wij ons kunnen onderscheiden op de markt. Tevens worden er verbindingen gelegd met andere partners (binnen verschillende disciplines).

Platform voor groei

Met toegang tot een breed scala aan producten en diensten, stelt Microsoft ons in staat om oplossingen te bouwen en te leveren die geschikt zijn om onze doelstellingen te bereiken.

Azure IoT is een verzameling platformservices die miljarden IoT-apparaten verbindt, bewaakt en beheerd. Tevens omvat het beveiligings- en besturingssystemen voor verschillende apparaten en helpt Kibba bij het bouwen, implementeren en beheren van onze IoT toepassingen.